Συνέντευξη Τύπου για τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»
Αθλητισμός

Συνέντευξη Τύπου για τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Με αφορμή τη διεξαγωγή της 6ης μεγάλης διοργάνωσης Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» προς τιμήν του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Δρόμου Σπύρου Λούη, που φέτος λαμβάνουν Ολυμπιακή αίγλη, στηρίζοντας το μήνυμα ειρήνης του Olympians Run International, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), Γεώργιος Ανδρεάδης και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στις 11:00 π.μ. στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).                 

Στη συνέντευξη Τύπου έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν:

Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα, Στέφανος Φυγετάκης, η πρέσβειρα του αγώνα, Μαρία Πολύζου, ο γενικός γραμματέας Olympians, Γιώργος Λιβέρης, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Feel Good Sports, Ανδρέας Καπώνης.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, η γενική γραμματέας του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», Ιωάννα Καριοφύλλη, η πρόεδρος της Κιβωτού του Κόσμου, Σταματία Γεωργαντή, από τη «Δύναμη Προσφοράς» η Έμυ Λιβανίου και ο διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς, Ιωάννης Κιούσης.  

Τη συνέντευξη Τύπου θα συντονίζει η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα.

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης Olympians Run International» που διοργανώνουν οι Olympians και ο αθλητικός σύλλογος «Ευεξία» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου την Κυριακή 14 Απριλίου 2019  περιλαμβάνουν

  • Running 5 χλμ. για άνδρες και γυναίκες
  • Running 10 χλμ. για άνδρες και γυναίκες
  • Running 2,5 χλμ. για οικογένειες
  • Δυναμικό βάδην 2,5 χλμ. για οικογένειες

Οι αγώνες είναι ανοικτοί σε όλους, αθλητές με διεθνείς συμμετοχές, αθλούμενους, οικογένειες και παιδιά, όλους όσοι επιθυμούν να τρέξουν, να βαδίσουν, να διατρανώσουν την πίστη τους στην ειρήνη και στη συναδέλφωση των λαών και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της ΚΕΔΕ και της «Καλλιπάτειρας».

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» για την υποστήριξη των ορφανών παιδιών υπό τη σκέπη του πατέρα Αντώνιου, στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή Ατόμων με αναπηρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 και στη Δύναμη της Προσφοράς που προωθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Επόμενοι σταθμοί του Olympians Run International είναι:

  • Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, Night Run στο Ρέθυμνο
  • Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, Day Run στην Αρχαία Ολυμπία

Οι εγγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη.  
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τόπο www.runolympiansinternational.com

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet