Τον δήμαρχο Αμαρουσίου βράβευσε η ΕΠΟΣΚ
Αθλητισμός

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου βράβευσε η ΕΠΟΣΚ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (ΕΠΟΣΚ) για την τιμητική βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών για την αγωνιστική περίοδο 2016, καθώς και προσωπικοτήτων που έχουν προσφέρει στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στην ποδηλασία.

Στο καλωσόρισμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, Αλέξανδρο Κελόγλου, για αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία επιβράβευσης των αθλητών και αθλητριών, που, όπως σημείωσε, «με τις διακρίσεις τους στον χώρο του αθλητισμού μας κάνουν υπερήφανους όλους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους μας». «Ιδιαίτερη μνεία», πρόσθεσε ο κ. Γ. Πατούλης, «αξίζει στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, φέρνοντας την ομάδα τους στην 4η θέση στη γενική βαθμολογία».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της Ένωσης που αριθμεί δεκάδες Σωματεία, υπογράμμισε ότι βρίσκεται κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριες της ποδηλασίας και ευχήθηκε το 2017 να είναι ακόμη πιο λαμπρό και με περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Αλέξανδρος Κελόγλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Πατούλη για την προσφορά του σε κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό επίπεδο, εκφράζοντας , παράλληλα, ευχαριστίες για τη συμπαράστασή του στην Ένωση και στα αθλητικά Σωματεία.

Για την προσφορά τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στην ποδηλασία βραβεύτηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη, η συνεργάτης του δημάρχου, εθελόντρια, Νίτσα Τριχάκη, καθώς επίσης: ο υποστράτηγος της Αστυνομίας, πρώην γεν. αστ. διευθυντής Αθηνών και σήμερα διευθυντής στις Σχολές Ακαδημίας της Αστυνομίας, Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο αστυν. δ/ντής, διοικητής Τροχαίας Αθηνών, Γεώργιος Διαμαντόπουλος, ο διοικητής Τροχαίας Καλλιθέας, αστ. υποδιευθυντής, Αριστομένης Ζούζουλας, ο διοικητής Τροχαίας Καισαριανής, αστ. υποδιευθυντής, Χρήστος Παπαφιλίππου, ο διοικητής Τροχαίας Κηφισίας, αστ. υποδιευθυντής, Ιωάννης Δημητρακόπουλος, ο δ/ντής Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, αστυνόμος Α΄, Φώτιος Τσελέπης, ο προϊστάμενος του υπουργείου Συγκοινωνιών Χολαργού, Δημήτριος Αλισιέρης, ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της ΕΡΤ, Θεοφάνης Σκύφτας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠ, Θανάσης Τερζής. Επίσης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ, ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Μιχάλης Γκιτάκος και ο γιατρός Χρόνης Χρονόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος, Αθανάσιος Βελής και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Κόνιαρης και Στέφανος Τσιπουράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet