Τους αθλητές του τουρνουά σκάκι που διοργάνωσε η ΚΕΔΑ βράβευσε ο Γ. Πατούλης
Αθλητισμός

Τους αθλητές του τουρνουά σκάκι που διοργάνωσε η ΚΕΔΑ βράβευσε ο Γ. Πατούλης

Τουρνουά σκάκι με τη συμμετοχή νεαρών σκακιστών και των γονέων τους διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου. Η βραδιά, που διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, ολοκληρώθηκε με τις απονομές επαίνων στους νικητές και στους συμμετέχοντες από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη βραδιά, ο κ. Πατούλης χαιρέτισε την πρωτοβουλία της ΚΕΔΑ, συνεχάρη τον πρόεδρο, Νίκο Πέππα, τον προπονητή Αλέξανδρο Γρηγοριάδη, αλλά και τους γονείς που στρέφουν τα παιδιά τους στην ενασχόληση με το σκάκι ως μέσο εξάσκησης του μυαλού.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Πατούλης, συμμετείχε στην απονομή των επαίνων στα παιδιά τονίζοντας ότι: «Το ενδιαφέρον μας για να προσφέρουμε στα παιδιά μας διεξόδους δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και εκτόνωσης της ενέργειάς τους σε δραστηριότητες που κάνουν καλό στην ψυχολογία και στην ανάπτυξη του νου τους είναι σταθερό και μέσα από πρωτοβουλίες όπως και η συγκεκριμένη το αποδεικνύουν στην πράξη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τα παιδιά μας στο επίκεντρο».

Παρόντες στη βραδιά ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Σμυρνής και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet