Τους αθλητές του 2ου Γύρου «Ι. Μακαρώνας» επιβράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Τους αθλητές του 2ου Γύρου «Ι. Μακαρώνας» επιβράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε ο 2ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας – «Ιωσήφ Μακαρώνας», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, τιμώντας την πολυετή προσφορά του αείμνηστου μέλους του Ιωσήφ Μακαρώνα.

Ο διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 8 έως 14 ετών από 12 Σωματεία της Αττικής, διεξήχθη στο Κτήμα Καρέλλα και περιελάμβανε τις κατηγορίες: Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες και Πανκορασίδες.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης απονέμοντας στους νικητές τα κύπελλα και τα  μετάλλια, καθώς και τα τιμητικά διπλώματα στους αθλητές και αθλήτριες που ήλθαν στην τέταρτη έως και την έκτη θέση στη σειρά κατάταξης, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του προς όλους για την προσπάθεια τους σε ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα  αθλήματα. Επιβράβευσε επίσης τον Αθλητικό  Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των αγώνων που φέρνει τους νέους κοντά στον αθλητισμό και σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, εκφράζοντας τη σταθερή στήριξή του στο άθλημα της ποδηλασίας.

Ο πρόεδρος της Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου Δημήτριος Λέμης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την αμέριστη συμπαράστασή του και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συνδρομή τους στον καθαρισμό της αγωνιστικής διαδρομής και την προσφορά των υλικοτεχνικών μέσων για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Καρλαύτης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νικόλαος Πέππας, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Αττικής Αλέξανδρος Κελόγλου, πρόεδροι και έφοροι από τα Σωματεία που συμμετείχαν στους αγώνες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet