Το θετικό αποτέλεσμα αναζητεί η Νίκη Αμαρουσίου απέναντι στον Ίκαρο
Αθλητισμός

Το θετικό αποτέλεσμα αναζητεί η Νίκη Αμαρουσίου απέναντι στον Ίκαρο

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία φιλοξενεί σήμερα (Κυριακή 25/10, 17:00) τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Η ομάδα, έπειτα από δύο σερί ήττες, δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος βαθμολογικά και θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Γιώργος Κωλέτσης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Ωστόσο, το έργο των παικτών της δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς, απέναντι σε μία υπολογίσιμη ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι επικίνδυνη, ειδικά αν την υποτιμήσει ο αντίπαλος.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα της Νίκης στο facebook “φυσικά, περιμένουμε και τους πιστούς φίλους της Νίκης να γεμίσουν το κλειστό της Κοκκινιάς, δίνοντας βροντερό παρών στο πλευρό των παικτών μας, στην προσπάθεια για τη δεύτερη νίκη μας στην Β΄ Εθνική!”.

Για τον αγώνα απέναντι στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης μίλησε στο nikiamarousiou.gr ο κόουτς Γ. Κωλέτσης, υπογραμμίζοντας: “Προερχόμαστε από δύο ήττες και οφείλουμε άμεσα να επανακάμψουμε, αν και ακόμη είναι νωρίς. Ο Ίκαρος δεν είναι… αμελητέα ποσότητα, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας έχουμε καθήκον να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet