Τρεις νέες μεταγραφές για τη Νίκη Αμαρουσίου ενόψει της νέας περιόδου
Αθλητισμός

Τρεις νέες μεταγραφές για τη Νίκη Αμαρουσίου ενόψει της νέας περιόδου

Με τρεις νέες μεταγραφές ενισχύει το δυναμικό της η Νίκη Αμαρουσίου ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ειδικότερα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων απέκτησε τον Φανούρη Λιούλη, με τη μορφή δανεισμού από τον Μανδραϊκό, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Φανούρης (19 χρονών, γκαρντ/φόργουορντ), ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στην ανδρική ομάδα της Νίκης, όσο και στην Under 21, ξεκίνησε το μπάσκετ στον Μανδραϊκό, όπου αγωνιζόταν μέχρι το 2016, όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στον Ο.Κ. Ελευσίνας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Με τη φανέλα του Μανδραϊκού έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική το 2015.

Επίσης, η Νίκη απέκτησε τον Παύλο Πολυμενάκο, ο οποίος θα αγωνίζεται τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και σε εκείνη της Under 21.

Ο 19χρονος αθλητής αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του γειτονικού Βριλησσιακού, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Βριλησσίων (ανδρικό & Under 21), πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά.

Τέλος, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κανύχη, ο οποίος θα ενισχύσει τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και την Under 21.

Ο 19χρονος νεοαποκτηθείς φόργουορντ/σέντερ της Νίκης την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή, με την ομάδα U20 του «Γηραιού», ενώ ανδρώθηκε μπασκετικά στον Κολοσσό Ρόδου. Έχει, επίσης, αγωνιστεί μία χρονιά -ως δανεικός από τον Κολοσσό- στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet