Τριπλό «χτύπημα» από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Τριπλό «χτύπημα» από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Τερέζας Καράβη, της Χριστίνας Πασιαλή και της Αγγελίνας Δορμπαράκη, οι οποίες θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Τερέζα (γεν. 1992) την περασμένη περίοδο αποτέλεσε την βασική πασαδόρο της Α.Ε. Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Α2.

Η Χριστίνα (γεν. 1993, λίμπερο) αγωνιζόταν επίσης στην Α2, με τη φανέλα του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Μάλιστα, οι δύο νεοαποκτηθείσες αθλήτριες, Καράβη και Πασιαλή, ανταμώνουν και πάλι, αυτή τη φορά όμως όχι στην άμμο, αλλά στο παρκέ, μιας και γνωρίζονται πολύ καλά, όντας επί σειρά ετών δίδυμο στο beach volley, όπου συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, όπως αναφέρει ο σύλλογος του Αμαρουσίου στον λογαριασμό του στο facebook.

Τέλος, η νεαρή Αγγελίνα (γεν. 1999) αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και την περασμένη περίοδο πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 με τα χρώματα του Ποσειδώνα Λουτρακίου, απ’ όπου και αποκτήθηκε, ενώ παράλληλα κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Πλην της γυναικείας ομάδας, θα ενισχύσει και τα Aναπτυξιακά τμήματα της ομάδας του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet