Όλοι μαζί για τη… Νίκη, στις 8/2, στο κλειστό της Κοκκινιάς
Αθλητισμός

Όλοι μαζί για τη… Νίκη, στις 8/2, στο κλειστό της Κοκκινιάς

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, στις 17:00, η Νίκη Αμαρουσίου θα φιλοξενήσει τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Προμηθέα Χαλανδρίου, στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, σε μία κομβική αναμέτρηση για την ομάδα.

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου καλούν τους «κυανέρυθρους» φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» και να γεμίσουν το κλειστό της Κοκκινιάς χαρίζοντας στην αγαπημένη τους ομάδα την έξτρα δύναμη και ώθηση που χρειάζεται, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!

«Ενώστε τη δύναμή σας με τους παίκτες μας, στην προσπάθεια για την υπερπολύτιμη νίκη!» καλεί σε ανακοίνωσή της η ομάδα τον πιστό της κόσμο για να είναι στο πλευρό της.

Όπως αναφέρεται, «Το κλειστό της Κοκκινιάς ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Ενισχύστε την ομάδα μας, ελάτε να ανεβάσουμε ΨΗΛΟΤΕΡΑ τη ΝΙΚΗ!!!».

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη… ΝΙΚΗ μας!!! Να είστε ΟΛΟΙ εκεί!!!», σημειώνει η ομάδα και η διοίκηση του Συλλόγου.

Σημειώνεται ότι η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της και είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της απέναντι στον “νεοφώτιστο” Προμηθέα, ο οποίος όμως μέχρι τώρα εντυπωσιάζει. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι για τη Νίκη, αφού -ουσιαστικά- για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική θα παραταχθεί χωρίς δύο από τους βασικούς της φόργουορντ, τους Παντελή Κυπριτζόγλου και Κώστα Σαλτουρίδη.

Ο Γιώργος Κωλέτσης, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για το ντέρμπι με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, υπογράμμισε:

“Είναι αναμέτρηση κομβικής σημασίας για τη δική μας συνέχεια, απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Προμηθέα Χαλανδρίου, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρόκειται για πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, που βγάζει σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων της, ενώ οι παίκτες της ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Θα είναι ματς ιδιαίτερα δύσκολο και αν μη τι άλλο έχει χαρακτήρα ντέρμπι. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε πανέτοιμοι, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αντεπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες και παγίδες κρύβει η αυριανή (σ.σ. σημερινή) ΄μάχη΄ και πάμε να τα δώσουμε όλα! Παρά τα προβλήματα απουσιών, που δεν σταματούν να μας ταλαιπωρούν, πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας, έχουμε μεγάλη εμπειρία από τέτοιες αναμετρήσεις και διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα και ισχυρή προσωπικότητα, πράγμα που μετρά πάρα πολύ σε τέτοια ματς…

Φυσικά, σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε τους φιλάθλους της Νίκης στο πλευρό μας. Τους καλούμε να γεμίσουν το κλειστό της Κοκκινιάς και να μας δώσουν πολύτιμη βοήθεια και ώθηση, την οποία δίχως αμφιβολία χρειαζόμαστε. Τους θέλουμε δίπλα μας συνεχώς, καθώς από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι… τελικός”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet