Από το Δαΐς στο «Emirates Stadium» ο ταλαντούχος 10χρονος Δημήτρης Ζερβός!
Αθλητισμός

Από το Δαΐς στο «Emirates Stadium» ο ταλαντούχος 10χρονος Δημήτρης Ζερβός!

Μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία είναι έτοιμος να ζήσει ο ταλαντούχος αθλητής του ΑΣΕ Δούκα Δημήτρης Ζερβός, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βρετανία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Συλλόγου πήρε μέρος στο «Arsenal Summer Camp», το οποίο διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Olympia Riviera Resort» στη Κυλλήνη, από την αγγλική ομάδα και ανάμεσα σε 80 συμμετέχοντες κατάφερε να αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του καμπ.

Ο 10χρονος Δημήτρης εντυπωσίασε με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες τον προπονητή της Άρσεναλ και επικεφαλής όλων των ακαδημιών του συλλόγου, Κίρον Λιούις, και πλέον θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια ποδοσφαιρική γεύση ευρωπαϊκού επιπέδου και παράλληλα να γνωρίσει από κοντά όλα τα μεγάλα αστέρια της Άρσεναλ.

Ο Δημήτρης Ζερβός, κατά τη διαμονή του στη Βρετανία, θα προπονηθεί στις ακαδημίες των «κανονιέρηδων» και θα του δοθεί πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξετυλίξει το ταλέντο του και να δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

«Ο ίδιος δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή να πατήσει το χορτάρι του «Emirates Stadium» και να βρεθεί αντιμέτωπος με μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική πρόκληση» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet