Χάλκινο μετάλλιο για τον ΑΣΕ Δούκα στην κατηγορία U13
Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο για τον ΑΣΕ Δούκα στην κατηγορία U13

Με μεγάλη συμμετοχή από όλα τα σωματεία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (26/6) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ομίλου κατηγορίας U13, στον Πύργο της Ηλείας.

Ο ΑΣΕ Δούκα συμμετείχε με δύο αθλητές, τον Μάξιμο Παλούκα και την Μπέτυ-Άννα Στρατή, με την τελευταία να προκρίνεται στον ημιτελικό του απλού κοριτσιών, κερδίζοντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

Δυστυχώς, μία ίωση που ταλαιπωρούσε τον Μάξιμο όλη την εβδομάδα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον δεύτερο γύρο του απλού, καθώς ένιωσε ότι τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί και στο αγώνισμα του μικτού-διπλού, στη συνέχεια, με την Μπέτυ-Άννα, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Όπως και να έχει, οι δύο αθλητές του ΑΣΕΔ, με το παιχνίδι τους αλλά και τη συμπεριφορά τους, έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι έχουν παρόν και μέλλον στο άθλημα.

Με αυτό το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας όσο αφορά στη φετινή χρονιά.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ οι αθλητές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα λάβουν μέρος σε προπονητικά camps, προκειμένου να μην μείνουν «ανενεργοί» για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet