Απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας ο ΑΣΕΔ στην πρεμιέρα της Handball Premier
Αθλητισμός

Απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας ο ΑΣΕΔ στην πρεμιέρα της Handball Premier

Τον Αερωπό Έδεσσας, εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει η ομάδα του ΑΣΕΔ στην πρεμιέρα της Handball Premier, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Στη 2η αγωνιστική, η ομάδα των εκπαιδευτηρίων θα υποδεχτεί τον νταμπλούχο Φίλιππο Βέροιας στο Δαΐς, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Στην 3η αγωνιστική θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ εκτός, ενώ στην 4η ημέρα του πρωταθλήματος θα παίξει στο Μαρούσι με τη νεοφώτιστη Πυλαία.

Στην 5η αγωνιστική ο ΑΣΕΔ θα κοντραριστεί εκτός με το Άργος και την 6η θα αντιμετωπίσει εντός τον Φοίβο Συκεών.

Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας θα βρεθεί στον δρόμο του ΑΣΕΔ, για το ελληνικό πρωτάθλημα, στην 7η αγωνιστική, όπου οι δυο ομαδες θα παίξουν στη Νέα Ιωνία, ενώ την 8η αγωνιστική ο ΑΣΕΔ θα υποδεχτεί στο Δαΐς την ΑΕΚ.

Στην 9η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το νικητή του μπαράζ Σεριφάτο – Δράμα, στη 10η θα κοντραριστεί με τον Άρη Νίκαιας, ενώ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου το συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανελλήνιο.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και πλέον όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας του Αμαρουσίου μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας χρονιάς. Η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet