Νίκη Αμαρουσίου: Και οι… εννιά ήταν υπέροχοι!
Αθλητισμός

Νίκη Αμαρουσίου: Και οι… εννιά ήταν υπέροχοι!

Η Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την απόκτηση εννέα νέων παικτών στο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ομάδας, «ένας πετυχημένος κύκλος έκλεισε για την Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου, που πλέον είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα. Η ομάδα μας κάνει ριζική ανανέωση στο ρόστερ της, παραμένοντας ωστόσο πιστή στη φιλοσοφία της να στηρίξει τα νέα παιδιά, έχοντας το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον. Η Νίκη Αμαρουσίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ομάδα πέρυσι και είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το παιχνίδι τους και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας τους».

Στην ομάδα των Βορείων Προαστίων παραμένουν οι Γιάννης Τσέκενης και Ανδρέας Τσέκενης, ενώ προστίθενται εννέα νέοι παίκτες, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η Νίκη στον φετινό Μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής, με μερικούς από αυτούς να συμμετέχουν και στο Πρωτάθλημα των Under21.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι:

Σκούταρης Λεωνίδας: Είναι γεννημένος το 1977, έχει ύψος 2,05 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της ΚΑΠ.

Σιμιτζής Κώστας: Είναι γεννημένος το 1995, έχει ύψος 1,95 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Περιστερίου.

Αγγελής Ανδρέας: Είναι γεννημένος το 1991, έχει ύψος 2,00 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Σπόρτινγκ.

Νιφόρας Γιώργος: Είναι γεννημένος το 1995, έχει ύψος 1,93 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της ΦΕΑ.

Κοροπούλης Κώστας: Είναι γεννημένος το 1991, έχει ύψος 1,87 μέτρα και αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Ερμή Πειραιά.

Σιδέρης Βαγγέλης: Είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 2,00 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της Κερατέας. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του Συλλόγου.

Κομιανός Γιάννης: Είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 1,97 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Αρίωνα Αμαρουσίου. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του Συλλόγου.

Ευαγγελούλης Ετεοκλής: Είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 2,05 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Φοίβου Λάρισας. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του Συλλόγου.

Χοτζαλάρι Ντονάλντο: Είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1,90 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της Α.Ε. Λιβαδειάς. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet