Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης των γηπέδων 5×5
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης των γηπέδων 5×5

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης  των δυο γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5 στην οδό Δωδεκανήσου στην περιοχή του Νέου Τέρματος και στην οδό Ζεκάκου στην περιοχή του Σωρού Αμαρουσίου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση, «σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Δήμος Αμαρουσίου με ίδιους πόρους προχώρησε στον εκσυγχρονισμό των συγκεκριμένων αθλητικών χώρων προκειμένου να παραδοθούν στους κατοίκους του ΑμαρουσίουΤα συγκεκριμένα γήπεδα, η ανακαίνιση των οποίων έγινε με βάση τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να αθλούνται με ασφάλεια σε σύγχρονους χώρους».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο αθλητισμός, η παιδεία και ο πολιτισμός αποτελούν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα οικοδομήσουμε το μέλλον της νέας γενιάς. Θέλουμε τους νέους μας μέσα στα γήπεδα και κοντά στον αθλητισμό. Στόχος μας είναι η δημοτική Αρχή να αναλαμβάνει δημιουργικές πρωτοβουλίες που θα προωθούν την ενεργό συμμετοχή των Μαρουσιωτών στα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου, καθώς η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους μέσα από αυτά συμβάλλει, ιδιαίτερα όσον αφορά τη νεολαία, στη δημιουργία στέρεων βάσεων για το αθλητικό δυναμικό του Δήμου μας. Η περάτωση της ανακαίνισης των δυο γηπέδων αναδεικνύει τη συνέπεια των λόγων με τις πράξεις μας».

Τον Σεπτέμβριο ο Δήμος θα διοργανώσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δυο φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, εγκαινιάζοντας έτσι τους δυο ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet