Πρώτο φιλικό για τον ΑΣΕΔ στο Futsal απέναντι στον Μινώταυρο Ταύρου
Αθλητισμός

Πρώτο φιλικό για τον ΑΣΕΔ στο Futsal απέναντι στον Μινώταυρο Ταύρου

Μετά τις ανδρικές ομάδες Χάντμπολ και Μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα, στα… βάσανα της προετοιμασίας μπήκε και αυτή του Futsal, με τους αθλητές του Γιάννη Μοστριού να βρίσκονται ήδη στη δεύτερη εβδομάδα των διπλών προπονήσεών τους, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο προπονητής των «μπλε» θα έχει την πρώτη του ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες, σχήματα και τακτικές το βράδυ του Σαββάτου 27/8 στον πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δαΐς, στις 21:00, απέναντι στον Μινώταυρο Ταύρου, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε την έκτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Όσο αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, ο ΑΣΕΔ προετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις στους φίλους του οι οποίες, ωστόσο, θα ανακοινωθούν εφόσον οριστικοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες που ακόμη υπάρχουν, όπως αναφέρονται στη σχετική ανάρτηση.

Ο Γ. Πολύδωρος πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας

Γιάννης Πολύδωρος

Εν τω μεταξύ, την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε και ανακοινώνει η ανδρική ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, τα «μπλε» θα φοράει την νέα περίοδο ο Γιάννης Πολύδωρος, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Ο 23χρονος «πορτιέρο» προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη Βύρωνα, έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση 3 πανελλήνιων πρωταθλημάτων και 1 κυπέλλου από το 2005 μέχρι το 2009.

Αναδείχτηκε πρωταθλητής Παμπαίδων το 2005, πρωταθλητής Παίδων το 2008, πρωταθλητής Εφήβων το 2009 και κυπελλούχος Εφήβων την ίδια χρονιά με την ομάδα του να κατακτά το νταμπλ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Ερμή Ζωγράφου, με σημαντικότερη στιγμή τη συμμετοχή του στο περσινό Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ:

«Η αλήθεια είναι πως δεν σκέφτηκα πολύ για να αποφασίσω. Ήταν επιθυμία μου από τη νέα αγωνιστική περίοδο να δοκιμαστώ σε υψηλότερο επίπεδο και η πρόταση του Δούκα προέκυψε την κατάλληλη στιγμή.

»Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος ενός από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στο ποδόσφαιρο Σάλας. Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και το ότι είμαι παίκτης του ΑΣΕΔ με κάνει να αισθάνομαι τουλάχιστον ικανοποιημένος για την παρουσία μου εδώ».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας τη νέα περίοδο, ανέφερε: «Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όσων με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν στην ομάδα. Στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος μέσα από τις απαιτητικές προπονήσεις, βοηθώντας έτσι την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet