1η Σεπτεμβρίου η έναρξη των τμημάτων ακαδημιών  του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

1η Σεπτεμβρίου η έναρξη των τμημάτων ακαδημιών του ΑΣΕ Δούκα

Ο ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων ακαδημιών του Συλλόγου για την περίοδο 2016-2017, την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του ΑΣΕΔ μπορούν να προσέρχονται καθημερινά (13:00 – 20:00) στο αθλητικό κέντρο Δαΐς για την εγγραφή τους και την άμεση ένταξή τους σε τμήμα.

«Και φέτος, η διοίκηση του Συλλόγου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής, επιδιώκοντας στο μέλλον τη στελέχωση των αγωνιστικών του τμημάτων» όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Σωματείου, στην οποία επίσης σημειώνονται τα εξής:

«Σκοπός των πρότυπων ακαδημιών του ΑΣΕΔ είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών στον αθλητισμό, σε ένα υγιές μαθησιακό-αθλητικό περιβάλλον, επιτρέποντας παράλληλα στους μικρούς αθλητές να απελευθερώσουν τη φαντασία και το προσωπικό τους ένστικτο, διοχετεύοντας την ενεργητικότητά τους σ’ ένα δημιουργικό περιβάλλον.

»Συγκεκριμένα, στις ακαδημίες του Συλλόγου τα παιδιά, μέσα από υγιείς διαδικασίες και με την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, εκτός από τη μύησή τους στον αθλητισμό, αποκτούν πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας».

Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Δαΐς σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών και αθλημάτων ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα αθλήματα των Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Στίβου, Μπάντμιντον, Καράτε, Βόλει, Τένις και Κολύμβησης, ενώ οι λιλιπούτειοι φίλοι μας (ηλικίας 3 εως 6 ετών), μέσω του προγράμματος Junior Multi Sport, μπορούν να περιηγηθούν στον μαγικό κόσμο των σπορ κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 6186056 (γραφείο ακαδημιών ΑΣΕΔ) ή να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet