Με τον Δ. Ζέρβα κάτω από το δοκάρια του θα αγωνιστεί φέτος ο ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Με τον Δ. Ζέρβα κάτω από το δοκάρια του θα αγωνιστεί φέτος ο ΑΣΕΔ

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΑΣΕ Δούκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Δημήτρη Ζέρβα στην ανδρική ομάδα. Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, ο ΑΣΕΔ «θωρακίζει τα μετόπισθεν», πρσθέτοντας ακόμη μια άκρως αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια του, όπως αναφέρει ο Σύλλογος στον λογαριασμό του στο facebook.

Ο Ζέρβας προέρχεται από τις ακαδημίες της Αθήνας ΄90, με την οποία αγωνίστηκε και σε επίπεδο ανδρών τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011.

Στη συνέχεια φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Ηλιούπολης, Ηνίοχου και Μινώταυρου Ταύρου, συμμετέχοντας με την πρώτη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (2011-2012), ενώ έχει αγωνιστεί και 7 φορές με την Εθνική ομάδα.

Ο 24χρονος Έλληνας πορτιέρο δήλωσε σχετικά με την μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ:

«Η επιλογή μου να έρθω στην οικογένεια του ΑΣΕΔ ήταν αρκετά εύκολη αφού πρόκειται για μια ομάδα η οποία είναι παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του futsal, πλαισιώνεται κατά βάση από νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη και ένα δυνατό και επιτυχημένο προπονητικό team. Στοιχεία, δηλαδή, ομάδας που θέλει να είναι φιλόδοξη και να εξελίσσεται κάθε στιγμή…

»Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή αυτή διότι θα μπορέσω να συνεργαστώ με αξιόλογους παίκτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με τη νέα χρονιά, ανέφερε: «Αυτό που ισχύει διαχρονικά για τον ΑΣΕΔ είναι ότι πάντα πρωταγωνιστεί στο Futsal και έτσι θα κάνει και φέτος. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να χαροποιήσουμε τους φίλους της ομάδας, να μετατρέψουμε τη δουλειά μας σε θετικά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε κάτι για το οποίο θα είναι περήφανοι και θα θέλουν να έρθουν να μας στηρίξουν…».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «μπλε» συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις την προετοιμασία τους, ενώ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς. το οποίο διεξήχθη στο Δαΐς το βράδυ του Σαββάτου 27/8. ήταν καταιγιστικοί συντρίβοντας τον Μινώταυρο Ταύρου με σκορ 11-1!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet