Με τα «μπλε» του ΑΣΕ Δούκα θα αγωνίζεται ο Ηλίας Κωνσταντίνου τη νέα χρονιά
Αθλητισμός

Με τα «μπλε» του ΑΣΕ Δούκα θα αγωνίζεται ο Ηλίας Κωνσταντίνου τη νέα χρονιά

Την τρίτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε και ανακοινώνει η ανδρική ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα, η οποία προσθέτει στο δυναμικό της τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και Ανδρών, ξεκίνησε το κλασικό ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 χρόνων, στον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής. Λίγα χρόνια αργότερα τον κέρδισε το Ποδόσφαιρο Σάλας και η ομάδα της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια (από το 2011), έχοντας συμμετάσχει τρεις φορές σε Final Four Κυπέλλου Ελλάδος (με μια κατάκτηση) και μια φορά σε τελικούς play off πρωταθλήματος.

Όπως εξηγεί και ο ίδιος, η απόφασή του να «μετακομίσει» στον ΑΣΕΔ δεν ήταν εύκολη. «Η επιλογή μου να μεταγραφώ στον ΑΣΕΔ υπήρξε δύσκολη, καθότι άφησα τον Σύλλογο και τα μέλη μιας ομάδας με τα οποία συναγωνιζόμασταν για πολλά χρόνια και με τα περισσότερα παιδιά είχαμε αναπτύξει πολύ στενές και αδελφικές σχέσεις» αναφέρει ο παίκτης, για να προσθέσει: «Ωστόσο, η πρόταση που μου έγινε μου πρόσφερε μεγάλη ικανοποίηση, γιατί οι στόχοι και οι προσδοκίες της τωρινής μου ομάδας είναι πολύ υψηλές. Επιπλέον, καθοριστικό ρόλο για την επιλογή μου έπαιξαν και οι προηγούμενοι προπονητές με τους οποίους θα συνεργαστώ και φέτος στον νέο μου Σύλλογο. Η συνεργασία με τα άτομα αυτά και η στήριξή τους με καθοδήγησαν και με βοήθησαν να δουλέψω σε επαγγελματικά πρότυπα».

Για τον νέο του Σύλλογο ο Ηλ. Κωνσταντίνου δήλωσε: «Με την παρούσα μετεγγραφή νιώθω πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος, καθώς ο συγκεκριμένος Σύλλογος έχει εδραιωθεί στον αθλητικό χώρο με μεγάλες διακρίσεις. Ταυτόχρονα, διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές, έχει πλάνο, στόχους και ένα πολύ καλό αθλητικό team, ώστε να εργαστούμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια αλλαγή στην αθλητική μου σταδιοδρομία μέσα από την οποία προσβλέπω να αποκομίσω οφέλη σχετικά με τις αθλητικές μου επιδόσεις ατομικά και σε συλλογικές διακρίσεις σε επίπεδο ομάδας».

Τέλος, ο Ηλίας Κωνσταντίνου δήλωσε σχετικά με τη νέα αγωνιστική χρονιά ότι «θα επιδιώξω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Θα δουλέψω σκληρά για να στηρίξω την ομάδα μου ώστε να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα και να γευτούμε κοινές χαρές με τους φίλους του ΑΣΕΔ…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet