Ο Δούκας νίκησε τον Παπάγο με 67-57 σε φιλικό αγώνα
Αθλητισμός

Ο Δούκας νίκησε τον Παπάγο με 67-57 σε φιλικό αγώνα

Με 67-57 επιβλήθηκε του Παπάγου ο ΑΣΕ Δούκα στο φιλικό που έδωσαν σε ένα… διάλειμμα των εντατικών προπονήσεων που κάνει.

Ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία για την πρώτη ανεπίσημη συμμετοχή των Γκιγιέρμο Ρούμπιο, Ανδρέα Κανονίδη, Δημήτρη Κομποδιέτα και Αλέξη Ράπτη, ενώ οι τραυματισμοί κράτησαν εκτός τους Μανώλη Παπαμακάριο και Παναγιώτη Καυκή.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα των Βορείων Προαστίων θα δοθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στη Χαλκίδα, με την Κύμη.

Παρόλα αυτά, τα πρώτα συμπεράσματα βγήκαν για τον τεχνικό της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων που, μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων, είδε τους παίκτες του να… ξεμουδιάζουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Συμεωνίδης: Κρατάμε το πάθος και την ενέργεια…

Λίγο μετά τη λήξη του φιλικού, ο τεχνικός του ΑΣΕ Δούκα, Σάββας Συμεωνίδης, τόνισε:

«Ο μεγαλύτερος όγκος δουλειάς που έχουμε κάνει είναι στη φυσική κατάσταση, στο να εντάξουμε κάποια πράγματα στη φιλοσοφία μας. Δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι, λογικό άλλωστε για την εποχή. Κρατάμε όμως τη μαχητικότητα, το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά και σε πολλά σημεία βγήκαν και πράγματα που δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα.

Καταλαβαίνετε όμως πως όταν σε δέκα ημέρες δουλεύεις 70% σε φυσική κατάσταση, το υπόλοιπο 30% όταν είναι μπάσκετ, δεν είναι εύκολο για την ομάδα να βρει ρυθμό για να παίξει ένα τέτοιο φιλικό. Και ο Παπάγος δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα, είναι μια καλή ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet