Φιλικές νίκες και χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Φιλικές νίκες και χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕΔ

Δύο ακόμη πολ;y δυνατά τεστ έδωσε την Τετάρτη (31/08) και το Σάββατο (03/09) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, η οποία αντιμετώπισε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, αντίστοιχα.

Οι «μπλε» μετρούν ακόμα δύο φιλικές νίκες, καθώς στο παιχνιδι με την Ένωση επικράτησαν με 29-27, ενώ κόντρα στο συγκρότημα του Άργους νίκησαν με 28-24.

Ο προπονητής, Γιώργος Κρανάκης, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, κάνοντας παράλληλα δοκιμές σε σχήματα και συστήματα.

Τα φιλικά προετοιμασίας θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα για τους παίκτες του ΑΣΕ Δούκα οι οποίοι την προσεχή Τετάρτη θα υποδεχτούν στο Δαΐς τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα, στις 19:00, ενώ την Παρασκευή θα παίξουν και πάλι στο Δαΐς με τον Διομήδη Άργους, την ίδια ώρα.

Στο μεταξύ, το περασμένο Σάββατο, πριν την έναρξη του φιλικού με την ΑΕΚ, τα μέλη του συνδέσμου διαιτητών της Αθήνας, Μιχάλης Μερτινιάν και Γεράσιμος Σκλαβενίτης, ενημέρωσαν τους παίκτες του Δούκα για τους νέους κανονισμούς ενόψει της περιόδου 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet