Επέστρεψαν με την 3η θέση στο τουρνουά «Μερόπις 2016» οι Παίδες του ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Επέστρεψαν με την 3η θέση στο τουρνουά «Μερόπις 2016» οι Παίδες του ΑΣΕΔ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κω το 5ο τουρνουά Παίδων «Μερόπις 2016» με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα να κατακτά την 3η θέση, πίσω από τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Προμηθέα Πατρών και μπροστά από την μεικτή Δωδεκανήσων.

Το τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε ο τοπικός Ιπποκράτης με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος, είχε μεγάλη προσέλευση, με τους θεατές να απολαμβάνουν ένα άκρως ενδιαφέρον μπασκετικό τριήμερο (2-4/9) από ό,τι καλύτερο υπάρχει σε πανελλήνιο επίπεδο, στην κατηγορία των Παίδων.

Το σύνολο του Ευριπίδη Μελετιάδη επικράτησε στην πρεμιέρα της Μεικτής Δωδεκανήσου με 54-44, για να ηττηθεί μία ημέρα μετά από τον Προμηθέα Πατρών με 69-62. Αρνητικό αποτέλεσμα είχε και στο φινάλε του τουρνουά από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 69-63, ωστόσο, ο τεχνικός των «μπλε» έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια που έδειξαν οι μικροί αθλητές:

«Θέλουμε αρκετή δουλειά διότι είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα. Σε 17 ημέρες προπονήσεων, δουλέψαμε πιο πολύ στη φυσική κατάσταση και λιγότερο σε τακτική και συστήματα, αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος για την όρεξη που έδειξαν τα παιδιά. Πάλεψαν για την κάθε μπάλα, είχαν διάθεση και αυτό κρατάω περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι τον Οκτώβριο που θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια, θα είμαστε απολύτως έτοιμοι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet