Από την Αθήνα ΄90 στον ΑΣΕΔ ο Δημήτρης Καραβίδας
Αθλητισμός

Από την Αθήνα ΄90 στον ΑΣΕΔ ο Δημήτρης Καραβίδας

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΑΣΕ Δούκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του έμπειρου Δημήτρη Καραβίδα στην ανδρική ομάδα.

Την περσινή χρονιά ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος με τη φανέλα της Αθήνας ΄90, σημειώνοντας συνολικά 19 γκολ, στην πρώτη του χρονιά στο futsal, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα, όπου αγωνίστηκε σε φιλικούς αγώνες στη Βουλγαρία.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας κλασικό ποδόσφαιρο από το 2000 στην ομάδα ΠΑΣ Γαλάτσι, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στις εξής ομάδες: ΠΓΣ Κόρινθος, Ορφέας Αιγάλεω, Γ.Σ. Μαρκό (4 χρόνια στην Δ’ Εθνική, αρχηγός), A.O. Κουβαράς, Α.Ο. Παλληνιακός, Α.Ο. Νέας Ιωνίας (Περιφερειακό Πρωτάθλημα 2 χρονιές, αρχηγός και άνοδος στην Γ΄ Εθνική), ΠΑΟ Ρουφ (2 χρονιές, αρχηγός), Αθήνα 90 (futsal).

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με τη μεταγραφή του στους «μπλε»:

«Η απόφασή μου να αγωνιστώ στον ΑΣΕΔ δεν ήταν εύκολη επιλογή καθώς είχα δεχτεί αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες futsal, αλλά και από ομάδες του κλασικού ποδοσφαίρου. Αυτό που κυρίως μέτρησε και με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν από την αρχή οι άνθρωποι του Δούκα, καθώς και οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά το τεχνικό team.

»Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα κυριολεκτικά και θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις αγωνιστικές μου ικανότητες.

»Ήρθα σε έναν σύλλογο που έχει μακράν τις καλύτερες υποδομές και εγκαταστάσεις στον τομέα του futsal και το μόνο που του λείπει τα τελευταία χρόνια είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια, η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά και σε συνδυασμό με το υπάρχον ρόστερ, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με τις προσδοκίες των φίλων της ομάδας, ανέφερε: «Οι φίλοι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να περιμένουν μία πορεία αντάξια της ιστορίας του ΑΣΕΔ και στο τέλος της χρονιάς εύχομαι όλοι μαζί να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους χρειαστούμε κοντά μας και να είναι βέβαιοι πως εμείς οι παίκτες θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε ξανά τον Δούκα στην κορυφή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet