Φιλική ήττα από την «Αγία», αλλά θετικό το πρώτο δείγμα της Νίκης
Αθλητισμός

Φιλική ήττα από την «Αγία», αλλά θετικό το πρώτο δείγμα της Νίκης

Η Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου γνώρισε την ήττα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιδόου από τη δυνατή ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Η ήττα αυτή ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Νίκη έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, όπως αναφέρει η ομάδα των Βορείων Προαστίων στην ιστοσελίδα της.  Εξάλλου, η Νίκη έδινε μόλις το πρώτο φιλικό της, με αντίπαλο την «Αγία» που έδινε το έκτο, ενώ η διαφορά των 5 πόντων σε έναν αγώνα που διήρκησε 3 1/2 δεκάλεπτα δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου άσχημη αρχή.

Είναι σίγουρο ότι η ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο κόουτς, αλλά η πρώτη «γεύση» που έμεινε μετά το πρώτο φιλικό ήταν σίγουρα καλή. Εξάλλου, στο ρόστερ της υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και η προετοιμασία δεν έχει κλείσει καλά-καλά δύο εβδομάδες, ενώ οι παίκτες μόλις άφησαν τις προπονήσεις στον στίβο και μπήκαν στο γήπεδο.

Το επόμενο φιλικό της Νίκης είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Κρόνο Γέρακα, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει μέχρι τη Ραφήνα για να πάρει μέρος στο δυνατό τουρνουά του Αργοναύτη Ραφηνας, στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα ο Ηλυσιακός και τα Μελίσσια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet