ΑΣΕ Δούκα: Δυνατή μονομαχία με Λαύριο για το Κύπελλο στο Δαΐς
Αθλητισμός

ΑΣΕ Δούκα: Δυνατή μονομαχία με Λαύριο για το Κύπελλο στο Δαΐς

Μετά τη νίκη – πρόκριση επί του Εθνικού, ο ΑΣΕ Δούκα δίνει σήμερα (21/9) το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς υποδέχεται στο Δαΐς στις 5 μ.μ., το Λαύριο, που αγωνίζεται για δεύτερη περίοδο στην Basket League (Διαιτητές: ΜάνοςΜαγκλογιάννηςΣκούτας), στο πλαίσιο της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συμεωνίδης: Τέτοια παιχνίδια θέλουμε…

Ο τεχνικός των «μπλε», Σάββας Συμεωνίδης, ο οποίος δεν θα έχει για ακόμη μια φορά στη διάθεση του τους τραυματίες Μανώλη Παπαμακάριο, Γιάννη Μολφέτα και Διονύση Καραμπάτσο, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στη χρησιμότητα αγώνων με τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπως αυτός κόντρα στο Λαύριο, που θα είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας.

«Τέτοια παιχνίδια είναι ακριβώς αυτό που ζητάμε στη παρούσα φάση της προετοιμασίας μας. Είναι ό,τι καλύτερο γιατί θα φανούν αδυναμίες και πλεονεκτήματα και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Με τον Εθνικό είχαμε καλή εικόνα, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης», τόνισε ο Σάββας Συμεωνίδης αναφορικά με τη συνάντηση του Κυπέλλου και πρόσθεσε:

«Είμαστε στο 40% των δυνατοτήτων μας, όμως για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θεωρώ ότι είμαστε καλά… Από εδώ και πέρα μόνο προς το καλύτερο θα οδεύουμε και θα είμαστε ακόμη καλύτερα όταν επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες και τα παιδιά που μας λείπουν…».

Κουκάς: Δυνατό τεστ…

Από τη πλευρά του, ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας Γιώργος Κουκάς σχολίασε: «Το Λαύριο έχει ιδιαίτερα αθλητικούς παίκτες και η συνάντηση μαζί του είναι ένα πολύ δυνατό τεστ που θα μας δείξει σε τι φάση βρισκόμαστε.

»Είμαστε καινούργια ομάδα, βρισκόμαστε ακόμη στη φάση της προετοιμασίας, όμως σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι εμφανίζουμε σημάδια βελτίωσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet