Το διπλό στην πρεμιέρα του ποδοσφαίρου σάλας θέλει ο ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Το διπλό στην πρεμιέρα του ποδοσφαίρου σάλας θέλει ο ΑΣΕΔ

Από τη Σαλαμίνα ξεκινάει φέτος η «περιπέτεια» της ανδρικής ομάδας Futsal του ΑΣΕ Δούκα, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26/9 στις 8:45 κόντρα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο, στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Γραμματικός».

Οι «μπλε» του Γιάννη Μοστριού θα ψάξουν για το διπλό στο πρώτο φετινό, επίσημο παιχνίδι τους, θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα της Futsal Super League, κάτι που βρίσκεται σίγουρα μέσα στις δυνατότητές τους, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Άλλωστε, ο φετινός ΑΣΕΔ έχει ενισχυθεί σημαντικά (ιδιαίτερα με την προσθήκη των δύο Βραζιλιάνων αθλητών του), γεγονός που αυξάνει τις προσδοκίες των φίλων του σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Και επειδή «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…», η νίκη στη Σαλαμίνα αποτελεί… μονόδρομο.

Ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Πέτρος Πετρίδης, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΔ:

«Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και έτοιμη να κάνει το πρώτο της βήμα. Μπορεί να υπάρχουν οι απουσίες των Μάλοβιτς (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία) και Neutzling Ferreira Douglas (σε αναμονή της έκδοσης του δελτίου του από την ΕΠΟ), αλλά πιστεύω ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας θα τις καλύψουν επάξια και θα οδηγήσουν την ομάδα στην πρώτη της φετινή νίκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet