Οι «μικροί» του ΑΣΕΔ στην πλατεία Κοτζιά στην εκδήλωση του «Be Active»
Αθλητισμός

Οι «μικροί» του ΑΣΕΔ στην πλατεία Κοτζιά στην εκδήλωση του «Be Active»

Μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλαν οι αθλητές των ακαδημιών χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση του «Be Active» που είχε αθλητικό, αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα και διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, την Κυριακή (25/09) στην πλατεία Κοτζιά.

Με το σύνθημα «Ελάτε να παίξουμε χάντμπολ και να προσφέρουμε», η Ομοσπονδία κάλεσε όλα τα σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές του αθλήματος να δώσουν δυναμικό «παρών», σε μία προσπάθεια προαγωγής του αθλητικού πνεύματος αλλά και γνωριμίας με το άθλημα της χειροσφαίρισης, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σωματείου.

Οι αθλητές χάντμπολ του Αθλητικού Συλλόγου των εκπαιδευτηρίων Δούκα ήταν «συμμέτοχοι» στην προσπάθεια αυτή και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην πλατεία Κοτζιά, οι αθλητές του ΑΣΕΔ συνάντησαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η σημερινή πολύ πετυχημένη εκδήλωση είναι μία μέρα γιορτής του ευ αγωνίζεσθαι αλλά και του ευ ζειν. Μαζί με εσάς, τους γονείς σας αλλά και όλο τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτή την προσπάθεια, στείλαμε όλοι ενωμένοι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας κυρίως στις νεότερες γενιές».

Παράλληλα, οι αθλητές του ΑΣΕΔ συνομίλησαν και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος τους απένειμε τα εύσημα για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και καλή σχολική αλλά και αθλητική σεζόν.

Τον δικό τους ρόλο όμως στην εκδήλωση είχαν και οι γονείς των αθλητών του Συλλόγου, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού, τον σημαντικό ρόλο της άθλησης για την οστεοπόρωση, καθώς και τη διατροφή μέσα από ενημερωτικά έντυπα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet