«Καταιγιστικός» ο ΑΣΕΔ, 1-9 τον Γ.Σ. Σαλαμίνας
Αθλητισμός

«Καταιγιστικός» ο ΑΣΕΔ, 1-9 τον Γ.Σ. Σαλαμίνας

Ιδανική κι εμφατική πρεμιέρα πραγματοποίησε το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου η ανδρική ομάδα futsal του ΑΣΕ Δούκα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας, συντρίβοντας με σκορ 1-9 τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των φιλοξενουμένων, οι οποίοι -παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες τους- ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, κατάφεραν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να προηγηθούν με 1-5 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους «μπλε» να σημειώνουν τέσσερα ακόμη τέρματα και να διαμορφώνουν το τελικό σκορ σε 1-9, δείχνοντας από την αρχή του πρωταθλήματος την ποιότητα αλλά και τις διαθέσεις τους.

Με την ομάδα του Γιάννη Μοστριού δεν αγωνίστηκαν οι τιμωρημένοι Κουβαράς και Κωνσταντίνου, οι στρατευμένοι Μάλοβιτς και Ζέρβας, καθώς και ο Neutzling Ferreira Douglas (αναμονή μπλε κάρτας).

Ακολουθεί η εξέλιξη του σκορ:

0-1, Petterson στο 1΄

0-2, Καραβίδας στο 2΄

1-2, Δοντάς για τη Σαλαμίνα

1-3, Petterson στο 7΄

1-4, Κονδυλάτος στο 11΄

1-5, Κοντογεώργος στο 13΄ (σκορ ημιχρόνου)

1-6, Petterson στο 23΄

1-7, Σιούτης στο 25΄

1-8, Σταυρακόπουλος στο 39΄

1-9, Καραβίδας στο 40΄ (τελικό σκορ)

ΑΣΕ Δούκα (Μοστριός): Ζυγουρακης Ν., Σιούτης Κ. (κίτρινη κάρτα), Σταυρακόπουλος Χ., Gomes Medeiros Petterson, Αλιφέρης Γ., Μικέλης Ι., Κονδυλάτος Σ. (C), Καραβίδας Δ., Πομώνης, Κοντογεώργος Ι. (κίτρινη κάρτα), Πολύδωρος Ι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet