Μεγάλη επιτυχία το αθλητικό τριήμερο «BeActive» στο Μαρούσι
Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία το αθλητικό τριήμερο «BeActive» στο Μαρούσι

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού στο Μαρούσι, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «BeActive».

Η έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων έγινε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο με επιδείξεις στο σκάκι, τη ξιφασκία και το παγκράτιο και πολλές συμμετοχές από τους λάτρεις των παραπάνω αθλημάτων.

Στο αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν ο νυχτερινός ποδηλατικός γύρος στους δρόμους της πόλης, παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες απόλαυσαν μία ξεχωριστή εμπειρία σωματικής άσκησης και διασκέδασης, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου απευθύνοντας χαιρετισμό στους παριστάμενους υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει και αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την ενεργοποίηση των πολιτών, ώστε η σωματική άσκηση και ο αθλητισμός να γίνουν τρόπος ζωής. Επίσης, ευχαρίστησε τους συλλόγους και φορείς της πόλης για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου.

Στην αθλητική βραδιά παραβρέθηκαν επίσης ο διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς κ. Δημητρακόπουλος, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Διδασκάλου.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το Σάββατο και την Κυριακή με street πυγμαχία, street animal yoga και street badminton.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί με ανακοίνωσή του για τη συμβολή τους στα αθλήματα:

  • Τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου (ποδηλατικός γύρος, σκάκι, ξιφασκία, τζούντο, παγκράτιο).
  • Τον Γυμναστικό Σύλλογο Πυγμαχίας.
  • Τον Αθλητικό Σύλλογο των Εκπαιδευτήριων Δούκα (badminton).
  • Tο MST Personal & group training (animal yoga)
  • Τον Δημήτρη Δημητρόπουλο (ποδηλατικός γύρος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet