Νίκη με 1-7 επί της Ταραχής, στην Πολιτεία, για τον ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Νίκη με 1-7 επί της Ταραχής, στην Πολιτεία, για τον ΑΣΕ Δούκα

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, η ανδρική ομάδα futsal του ΑΣΕ Δούκα ξεπέρασε με σκορ 1-7 το εμπόδιο της Ταραχής, χθες βράδυ (24/10) στο κλειστό γυμναστήριο της Πολιτείας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Futsal Super League με τους «μπλε» να φτάνουν τους 10 βαθμούς έχοντας συνολικά 3 νίκες – 1 ισοπαλία (και ένα ρεπό).

Στο χθεσινό ματς, η ομάδα του Αμαρουσίου, όπως περιγράφει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του, προηγήθηκε με 1-2 στο ημίχρονο, με τον Κάρμη να κάνει εξαιρετικό ντεμπούτο σημειώνοντας και τα δύο τέρματα του ΑΣΕΔ.

Στην επανάληψη, οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού σημείωσαν ακόμη πέντε «αναπάντητα» γκολ, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-7, έστω και αν αγωνίστηκαν χωρίς τον Gomes Medeiros ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση (σκωληκοειδίτιδα) και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δύο εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο (Τετάρτη 26/11) διεξάγεται η έκτη, εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον ΑΣΕΔ να υποδέχεται στο Δαΐς τον Ερμή Ζωγράφου, στις20:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet