Με 4-1 επιβλήθηκε ο Παράδεισος της Ένωσης Βοτανικού
Αθλητισμός

Με 4-1 επιβλήθηκε ο Παράδεισος της Ένωσης Βοτανικού

Με 4-1 επιβλήθηκε της Ένωσης Βοτανικού ο Παράδεισος το Σάββατο (5/11) το απόγευμα, στο γήπεδο των Μελισσίων, για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ο αγώνας ξεκίνησε… στραβά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 39΄ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ που σημείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Χριστόφορος Σταμούλης, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στην επανάληψη ο Παράδεισος άργησε να απαντήσει, αφού κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια μόλις στο 60΄ με γκολ του Νικόλαου Καραλή. Ωστόσο, το γκολ αυτό… έλυσε τα πόδια των παικτών του Αμαρουσίου, οι οποίοι επισκέφθηκαν άλλες τρεις φορές με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο τα καρέ του Αλέξανδρου Αθανασόπουλου.

Έτσι, στο 64΄ ο Αναστάσης Πέτας έκανε το 2-1, στο 72΄ ο Γιώργος Καπλάνογλου, τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και στο 80΄ ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 4-1.

Η ομάδα του Αμαρουσίου βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, ακολουθούμενη από Καισαριανή (11) και Ιλίσσια 2014 (10), οι οποίοι παίζουν αύριο μεταξύ τους, και την Αθηναΐδα (10), που παίζει κι αυτή αύριο με τα Βριλήσσια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet