Ο δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρέτισε την παρουσίαση λευκώματος για τον Μ. Δομάζο
Αθλητισμός

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρέτισε την παρουσίαση λευκώματος για τον Μ. Δομάζο

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης, το αφιέρωμα στον ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο, με την ευκαιρία της παρουσίασης του λευκώματος του Άρη Ξηνταρά «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» για τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τον Μίμη Δομάζο για τα όσα σπουδαία προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας που έχει γράψει μία μεγάλη ιστορία, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 πιο δημοφιλείς Έλληνες του 20ου αιώνα.

Ο Μ. Δομάζος υπογράφει το λεύκωμα για τον Γ. Πατούλη
Ο Μ. Δομάζος υπογράφει το λεύκωμα για τον Γ. Πατούλη

«Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου ανήκουν σε όλους τους Έλληνες. Η αξία τους αναγνωρίζεται από ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου φανέλας και χρώματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Μ. Δομάζος απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αμαρουσίου, πρόεδρο της ΚΕΔΕ για τη σημαντική, όπως σημείωσε, προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, αλλά και για το σπουδαίο κοινωνικό έργο του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet