Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο η Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο η Νίκη Αμαρουσίου

Επέστρεψε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα η Νίκη Αμαρουσίου και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού επιβλήθηκε άνετα των Γλυκών Νερών με 3-0 σετ, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

Τα κορίτσια των Βορείων Προαστίων, όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του, έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής και αποδίδοντας εξαιρετικό βόλεϊ, επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους απέναντι στην ομάδα των Γλυκών Νερών, που μέχρι πριν την αναμέτρηση ήταν πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι, η Νίκη έφτασε, δίχως να συναντήσει δυσκολία, στην τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές.

Τη νίκη αφιέρωσε σύσσωμη η ομάδα στη Χριστίνα Μπέλλου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά μία εβδομάδα νωρίτερα.

Πλέον, η Έφη Μαρτσουκάκη και οι παίκτριές της εστιάζουν την προσοχή τους στο επόμενο -εξίσου μεγάλο- ματς με τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου, που εκμεταλλεύτηκε την ήττα των Γλυκών Νερών και πέρασε στην κορυφή.

Τα σετ (3-0): 25-17, 25-15, 25-20

Διαιτητές: Μάλφας, Οικονομοπούλου

Νίκη Αμαρουσίου (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Ηλιοπούλου (λ), Ραχούτη (λ), Μπάιμπου, Ούτσα, Τσέκενη, Μιχαηλίδη, Μαυράκου, Σταθάκη, Συνοδινού, Παπαθανάση, Πομακίδου, Γκίκα, Χαιρετάκη.

Γλυκά Νερά (Παπαιωάννου): Φαράκου, Κούρκουλου (λ), Φαράκου, Κιόρκου, Λάιου, Μιχαηλίδη, Βάρδα, Νταλαμπίρα, Διαλεκτή, Παπαδοπούλου, Ζαμπέλα, Πλαμπίρα (λ), Ζαπανιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet