Ο Δ. Κουτσουβέλης για τον προϋπολογισμό της Κ.Ε. Πολιτισμού & Πολιτισμού
Αθλητισμός

Ο Δ. Κουτσουβέλης για τον προϋπολογισμό της Κ.Ε. Πολιτισμού & Πολιτισμού

Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Δημήτρης Κουτσουβέλης, με άρθρο του τοποθετείται στο ζήτημα του προϋπολογισμού και του προγράμματος Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Πολιτισμού για το έτος 2017.

Ο κ. Δ. Κουτσουβέλης εκφράζει την απορία του για το γεγονός πώς μια Κοινωφελής Επιχείρηση ενός έτους έχει προϋπολογισμό 3.103.000 ευρώ, «ένα ποσό υπερβολικά μεγάλο», όπως σημειώνει.

Επίσης, αναρωτιέται εάν η επιχείρηση μπορεί να φέρει εις πέρας από οικονομικής και διοικητικής απόψεως έναν τόσο μεγάλο προϋπολογισμό. Τονίζει δε ότι πάγια θέση της Ενότητας είναι ότι ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός αποτελούν βασικές παροχές του Δήμου και ως δομές πρέπει να υπάρχουν μέσα στον Δήμο Αμαρουσίου.

Τέλος, επισημαίνει την αναγκαιότητα διεξαγωγής των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων από τις υπηρεσίες του Δήμου, με τις προσλήψεις προσωπικού να γίνονται με πλήρη διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet