Γ. Κωλέτσης: Τιμή για τη Νίκη η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο
Αθλητισμός

Γ. Κωλέτσης: Τιμή για τη Νίκη η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο

Η Νίκη Αμαρουσίου την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πλέον έχει μπροστά της μία τεράστια πρόκληση, αφού την Κυριακή 13/12, στις 17:00, αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, στο κλειστό της οδού Αρτάκης, στην ιστορικότερη -βάσει του ονόματος του αντιπάλου- αναμέτρηση της ομάδας μας μέχρι σήμερα.

Οι παίκτες του Γιώργου Κωλέτση είναι πανέτοιμοι για ακόμη μία μεγάλη στιγμή στην ιστορία της ομάδας και θέλουν να φανούν αντάξιοι της σπουδαιότητας της αναμέτρησης. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν από το “στρατόπεδο” της Νίκης Αμαρουσίου, καθώς ο Κώστας Σαλτουρίδης δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα με τον “Ιστορικό”, λόγω ενός μικροπροβλήματος στη μέση.

Μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για το ματς με τον Πανιώνιο, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κωλέτσης, υπογράμμισε: “Αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Νίκη Αμαρουσίου το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπη με μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον Πανιώνιο. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί και πάλι ο Πανιώνιος εκεί που του αξίζει… Τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε ανοδική τροχιά και αποδίδει καλό μπάσκετ, ενώ έχει εδώ και λίγο καιρό καινούργιο προπονητή στον πάγκο του, τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά και στη Νέα Σμύρνη, συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο του ΄δάσκαλου΄ Κώστα Σορώτου, που έθεσε τις βάσεις ώστε ο ΄Ιστορικός΄ να πρωταγωνιστήσει φέτος.

Από τη μεριά μας, γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για έναν από τους δυσκολότερους φετινούς μας αγώνες. Πάμε στη Νέα Σμύρνη να τα δώσουμε όλα και κυρίως να διασκεδάσουμε και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από την αναμέτρηση… Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη μετά και την επιστροφή μας στις νίκες, είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου θα φανούν αντάξιοι του ονόματος του αντιπάλου μας…”.

Πηγή: nikiamarousiou.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet