Κοινή συναινέσει “διαζύγιο” Γιώργου Κωλέτση και Νίκης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Κοινή συναινέσει “διαζύγιο” Γιώργου Κωλέτση και Νίκης Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κωλέτση.

“Η διοίκηση της Νίκης αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο κόουτς Γιώργος Κωλέτσης, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε αυτή την κίνηση με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα και προσθέτει:

“Εξάλλου, ο Γιώργος Κωλέτσης είναι ΄γέννημα-θρέμμα΄ της Νίκης Αμαρουσίου, κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και αποχωρεί σαν φίλος.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σου στη Νίκη Αμαρουσίου και πεποίθησή μας είναι ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά πολύ σύντομα… Εις το επανιδείν!

Παρελθόν αποτελούν και οι άμεσοι συνεργάτες του Γιώργου Κωλέτση, Αλέξανδρος Λέκκας και Αλέξανδρος Αναγνώστου, οι οποίοι κέρδισαν τους πάντες με το ήθος και την εργατικότητά τους. Τους ευχαριστούμε για όσα προσέφεραν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, ο Γιώργος Κωλέτσης, τόνισε:

“Η Νίκη Αμαρουσίου είναι το… δεύτερο σπίτι μου. Ποτέ δεν θα έβαζα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα, με αυτό το σκεπτικό έπραξα και τώρα. Η Νίκη χρειαζόταν μία αλλαγή, ένα ΄ηλεκτροσόκ΄ και αυτό αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε με τον πρόεδρο, Αντώνη Τσέκενη. Πάντοτε, έχοντας στο μυαλό το καλύτερο για την ομάδα…

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους ανθρώπους της Νίκης Αμαρουσίου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπώ και να προσθέσω ακόμη ένα ‘λιθαράκι΄ στην ιστορία της. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τη Νίκη στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της μέχρι σήμερα, τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Αλέξανδρο Λέκκα, Αλέξανδρο Αναγνώστου και Ζαχαρία Παρήμερο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όπως φυσικά και όλους τους παίκτες μου, έναν προς έναν. Έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητές τους και ευελπιστώ ότι στο τέλος οι κόποι μας θα δικαιωθούν και η Νίκη θα πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Φεύγω σαν φίλος…”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet