Ν. Χρυσόγελος: Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της Νίκης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ν. Χρυσόγελος: Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της Νίκης Αμαρουσίου

Μετά τη διακοπή λόγω εορτών, η Νίκη Αμαρουσίου με την «αυγή» του 2016 ρίχνεται και πάλι στη «μάχη» της Β΄ Εθνικής, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 17:00, στο κλειστό της Ελευσίνας, στο ντεμπούτο του Νίκου Χρυσόγελου στο «τιμόνι» της ομάδας.

Το έργο της Νίκης μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η Ελευσίνα είναι από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος, ωστόσο άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για να κάνουν… νικηφόρο ποδαρικό στο 2016.

Ο νέος τεχνικός της Νίκης Αμαρουσίου, Νίκος Χρυσόγελος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, υπογράμμισε: «Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, παραμένει ίδια με αυτή που έχουμε “χαράξει” από το καλοκαίρι. Να είμαστε, δηλαδή, ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και ανεξαρτήτου αποτελέσματος ή στόχου αυτή η ομάδα να έχει συνέχεια… Και η Νίκη Αμαρουσίου θα έχει συνέχεια αν καταφέρουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και να ενσωματώσουμε τους “μικρούς” μας, τα παιδιά που προέρχονται από τα “σπλάχνα” μας. Γιατί δίνοντας δημιουργικό χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά, αφενός αποκτούν εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής αγωνιζόμενοι στο πλάι των έμπειρων παικτών μας και αφετέρου συνεχίζουμε να δημιουργούμε “κορμό” για τα επόμενα χρόνια».

Ο κόουτς Χρυσόγελος συμπλήρωσε: «Τώρα, όσον αφορά τον Πανελευσινιακό, πρόκειται για μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς μιλάμε για την καλύτερη επίθεση της Β΄ Εθνικής. Είναι καλοδουλεμένο σύνολο, που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2. Αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς είναι να μην αφήσουμε την Ελευσίνα να ανέβει στους μέσους όρους της επιθετικά. Διαθέτει τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας, τον Ματζιώρη και τον Μποχωρίδη, παρ΄ όλα αυτά δεν είναι μόνο αυτοί, καθώς ακολουθούν κι άλλοι ποιοτικοί παίκτες.

Σίγουρα, οι Ματζιώρης και Μποχωρίδης είναι τα πρώτα “βιολιά” και τραβάνε το μεγαλύτερο… κουπί στο σκοράρισμα, αλλά από ΄κει και έπειτα υπάρχουν παιδιά όπως ο Αβραμίδης και ο Ζούμπος για παράδειγμα, που είναι αποδεδειγμένα πολύ καλοί παίκτες. Εξάλλου, όταν βάζει μία ομάδα 81 πόντους μ.ο. είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλοι συνεισφέρουν και δεν είναι υπόθεση μόνο δύο παικτών. Πρώτο κομμάτι είναι το να επικεντρωθούμε στους Ματζιώρη και Μποχωρίδη και να τους περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, πράγμα καθόλου εύκολο μιας και μιλάμε για παίκτες που με παραστάσεις από Α1 και Α2, έχοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους στις περισσότερες ομάδες που αγωνίστηκαν.

Αν, πάντως, θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τους σταματήσουμε. Από ΄κει και πέρα, το δεύτερο στο οποίο θα επικεντρωθούμε είναι να παρουσιάσουμε ορισμένα “τρικ” προκειμένου να εκμεταλλευτούμε κι εμείς τα δικά μας δυνατά επιθετικά στοιχεία. Εντάξει, ο αγώνας αναμφίβολα θα έχει ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς, η Ελευσίνα παρουσιάζεται πολύ ισχυρή στο γήπεδό της και συν τοις άλλοις έχει το χαρακτηριστικό ότι δεν παρατάει ποτέ το παιχνίδι, όπως π.χ. με τον Ιωνικό Νικαίας και τον Πανιώνιο. Είναι ομάδα που δεν θα σε αφήσει να… ησυχάσεις ούτε δευτερόλεπτο, γι΄ αυτό κι εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Αν υπάρξουν σημεία μέσα στο ματς που δεν έχουμε συγκέντρωση και το μυαλό μας… φύγει από το πλάνο μας, τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Βέβαια, τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και η διοίκηση έχουμε πίστη και μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, περιμένουμε από τα παιδιά να ανταποκριθούν και να βγάλουν τον καλό τους εαυτό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet