Το μεγάλο “πρέπει” της Νίκης Αμαρουσίου στη μάχη κατά του Έσπερου
Αθλητισμός

Το μεγάλο “πρέπει” της Νίκης Αμαρουσίου στη μάχη κατά του Έσπερου

Η αυλαία του β΄ γύρου της Β΄ Εθνικής ανεβαίνει αύριο (Κυριακή 31/1), με τη Νίκη Αμαρουσίου να δοκιμάζεται στην Πάτρα, απέναντι στον επικίνδυνο Έσπερο ΑΟΠΑ (17:00, κλειστό Παναγίας Αλεξιώτισσας), σε μία από τις κρισιμότερες “μάχες” της από εδώ και πέρα…

Άπαντες στο “στρατόπεδο” της ομάδας είναι “ετοιμοπόλεμοι”, με τον Νίκο Χρυσόγελο να έχει γεμάτο “οπλοστάσιο”, εν όψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στους Πατρινούς, σε ένα ματςό που αμφότεροι οι αντίπαλοι αναζητούν… πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα.

Ο Χάρης Ατζαμόγλου, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για τον αυριανό σπουδαίο αγώνα με τον Έσπερο, υπογράμμισε:

“Το παιχνίδι στην Πάτρα είναι από εκείνα που έχουν ένα μεγάλο “πρέπει” για εμάς. Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και από εδώ και στο εξής δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια για λάθος… Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για το διπλό, το οποίο θα μας δώσει παράλληλα και πλεονέκτημα έναντι του Έσπερου σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού στα μεταξύ μας ματς οι νίκες θα είναι 2-0 υπέρ μας. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι ο Έσπερος είναι δυνατός στην έδρα του, παρ΄ όλα αυτά, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε…”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet