Δ. Κουκουζέλης: Πάμε με το ίδιο πάθος και στον αγώνα με το Ηράκλειο
Αθλητισμός

Δ. Κουκουζέλης: Πάμε με το ίδιο πάθος και στον αγώνα με το Ηράκλειο

Σπουδαίες στιγμές θα ζήσει αύριο (Κυριακή 14/2, 17:00) η Νίκη Αμαρουσίου και το κλειστό της Κοκκινιάς, καθώς η ομάδα υποδέχεται το ιστορικό -και πρωτοπόρο της βαθμολογίας- Ηράκλειο, το οποίο έχει διαγράψει ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό μπάσκετ!

Η ψυχολογία των παικτών της Νίκης είναι ανεβασμένη, μετά την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα επί του Προμηθέα, και αυτό που θέλουν και θα επιδιώξουν είναι να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων ενός τόσο μεγάλου ματς, κυνηγώντας όσες πιθανότητες τους αναλογούν…

Για την αυριανή “μάχη” με τους Κρητικούς, μίλησε στο nikiamarousiou.gr ο Δημήτρης Κουκουζέλης, άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χρυσόγελου, εξηγώντας:

“Η αναμέτρηση κόντρα στο Ηράκλειο συγκεντρώνει τον ύψιστο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Μιλάμε, εξάλλου, για την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας, η οποία διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα που μπορούν να σε “σκοτώσουν” αν τους δώσεις το δικαίωμα.

Παρ΄ όλα αυτά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και δεν έχουμε άγχος. Αν μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο με την απαιτούμενη συγκέντρωση και το πάθος που δείξαμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, θεωρώ ότι θα διεκδικήσουμε με καλές πιθανότητες ακόμη μία νίκη. Οι παίκτες μας είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι της κατάστασης και των απαιτήσεων και εκτιμώ ότι θα δώσουν εκ νέου τον καλύτερό τους εαυτό.

Φυσικά, χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου μας, που είναι πάντα δίπλα μας, ούτως ώστε να μας δώσει ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει απ΄ το χέρι μας για να τους αποζημιώσουμε με μία καλή εμφάνιση!”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet