“Ανώδυνη” ήττα για τους Νέους (Under 21) της Νίκης από τον Παπαναθηναϊκό
Αθλητισμός

“Ανώδυνη” ήττα για τους Νέους (Under 21) της Νίκης από τον Παπαναθηναϊκό

Έπειτα από ένα τρομερό αήττητο σερί τριών μηνών, οι Νέοι (Under 21) της Νίκης Αμαρουσίου γνώρισαν την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό με 69-67 μέσα στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” (σ.σ. Τάφος του Ινδού), ωστόσο κράτησαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου!

Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση κορυφής (σ.σ. 1η στη βαθμολογία η Νίκη Αμαρουσίου, με τον 2ο Παναθηναϊκό) δικαίωσε απόλυτα τον χαρακτηρισμό “ντέρμπι”, με τις ομάδες να χαρίζουν αρκετές συγκινήσεις σε όσους παρευρέθηκαν στις εξέδρες της ιστορικής έδρας του “τριφυλλιού”, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι αντίπαλοι συμβάδιζαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς στο σκορ και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να γίνει το “αφεντικό” του αγώνα. Ωστόσο, η ομάδα μας στο κρισιμότερο -ίσως- σημείο, με την αμυντική λειτουργία της να αποδίδει άψογα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση, ξέφυγε με 7 πόντους, δυόμιση λεπτά πριν από το τέλος του ματς. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και σκοράροντας 7 συνεχόμενους πόντους, όλους από τη γραμμή των ελεύθερων βολών, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά, αλλά πέρασε και μπροστά στα 9΄΄ πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης του παιχνιδιού, με 2/2 εύστοχες βολές του Παπαδάκη. Στην τελευταία επίθεσή της, οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να σκοράρουν και παρά τον χαρακτήρα που έδειξαν απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα, δεν έφυγαν με το διπλό από το κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Παρ΄ όλα αυτά, η Νίκη Αμαρουσίου έχοντας επικρατήσει των “πράσινων” στην αναμέτρηση του α΄ γύρου, στο κλειστό της Κοκκινιάς, με 72-68, κράτησε την υπέρ της διαφορά και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου, ό,τι κι αν συμβεί τις τελευταίες δύο αγωνιστικές της κανονικής περιόδου (σ.σ. νίκη με 20-0 την επόμενη εβδομάδα επί του Ηλυσιακού, που έχει αποσυρθεί και ρεπό την τελευταία αγωνιστική)!

Πλέον, η ομάδα του Αμαρουσίου επικεντρώνεται στην επόμενη φάση του Τουρνουά…

Δεκάλεπτα: 11-15, 32-28, 50-49, 69-67

Διαιτητές: Τσαρούχα, Αποστολίδης

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Λούντζης 13 (1), Κουφόπουλος, Ρουμελιώτης 5 (1), Μαγουλάς 2, Πιλάβιος 2, Ιορδάνου 14, Παπαδάκης 13 (3), Μπέλη 10, Καλαϊτζάκης 10 (2).

Νίκη Αμαρουσίου (Χρυσόγελος, Αναγνώστου): Τσέκενης 2, Καράμπελας 9 (2), Καλλιγάς, Θωμόπουλος 17 (2), Σταύρος 4, Ανδρίτσου, Μπαράτσας, Σταθόπουλος 19 (1), Κυριάκου, Μπαζίνης, Μαύρος 16, Ηρακλειδής.

Πηγή: nikiamarousiou.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet