Λύγισαν στο tie-break τα κορίτσια της Νίκης
Αθλητισμός

Λύγισαν στο tie-break τα κορίτσια της Νίκης

Ένα άκρως αμφίρροπο και συναρπαστικό σε εξέλιξη ντέρμπι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Κοκκινιάς, το βράδυ της Δευτέρας, ανάμεσα στη Νίκη Αμαρουσίου και την Ένωση Βύρωνα, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να πιάνει αρκετά καλή απόδοση, αλλά να ηττάται στο… νήμα από τις φιλοξενούμενες με 3-2 σετ, όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Τα κορίτσια της Νίκης επέδειξαν τρομερό πάθος, κάνοντας υπερπροσπάθεια και με πολύ καλή άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη, φτάνοντας μία “ανάσα” από την κατάκτησή της. Όμως, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 10-8 στο tie-break, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι τέλους το προβάδισμα, με την ομάδα του Βύρωνα να ανατρέπει την κατάσταση και να παίρνει εκείνη τους δύο βαθμούς της νίκης.

Την επόμενη Δευτέρα (7/3, 21:15), η Νίκη Αμαρουσίου θα δοκιμαστεί στην Κυψέλη, απέναντι στονΠανελλήνιο.

Διαιτητές: Χρηστίδης, Σουγιά

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Βερτζάγια, Τσέκενη, Μιχαηλίδη, Παπαδάτου, Ηλιοπούλου Β., Χρησίμου, Ηλιοπούλου Χ. (λ), Παπαθανάση, Καλαθάκη, Ραχούτη, Συνοδινού.

Ένωση Βύρωνα (Κυριαζής): Θωμοπούλου, Πασσά, Δαρλάση, Τσάπαλα, Ατσάρου, Κούζα, Κουτσούκη, Λιακοπούλου, Βλάχου, Γασπαρινάτου (λ), Τσουρέα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet