Θ. Θωμόπουλος: Έτοιμοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας…
Αθλητισμός

Θ. Θωμόπουλος: Έτοιμοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας…

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία φιλοξενεί αύριο, Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, στις 17:00, τον σκληροτράχηλο Φιλαθλητικό, στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Η ομάδα του Αμαρουσίου, παρά τη δυσχερή βαθμολογική της θέση, είναι έτοιμη να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν για να παραμείνει στην κατηγορία, όπως εξάλλου ξεκαθάρισε και ο φόργουορντ της Νίκης Αμαρουσίου, Θωμάς Θωμόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, nikiamarousiou.gr:

«Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την ήττα από τον Παπάγο και -κυρίως- την εμφάνισή μας, καθώς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Γνωρίζουμε καλά πως τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει… επικίνδυνα για εμάς και όσο περνούν οι αγωνιστικές το σενάριο της παραμονής στη Β΄ Εθνική απομακρύνεται. Παρ΄ όλα αυτά, δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σκληρά, έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και είμαστε έτοιμοι να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες μας έχουν απομείνει για να σώσουμε την παρτίδα, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό και καλοδουλεμένο σύνολο, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος εξέπληξε με την πορεία του και ήταν από τις ομάδες που είχαν ξεχωρίσει. Πάντως, όπως και να ΄χει, απ΄ την πλευρά μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε προετοιμαστεί σωματικά και πνευματικά για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και θα κάνουμε τα πάντα για να χαρίσουμε ακόμη μία νίκη στους πιστούς μας φιλάθλους, που τους θέλουμε στο πλευρό μας μέχρι το τέλος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet