Ασημένια μετάλλια για τον Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα
Αθλητισμός

Ασημένια μετάλλια για τον Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα

Στο ασφυκτικά γεμάτο κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» από λάτρεις του ολυμπιακού αθλήματος της πυγμαχίας, διεξήχθη με επιτυχία και με τη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών Γ΄ κατηγορίας, το τετραήμερο από 7 έως 10 Απριλίου 2016.

Ο προπονητής και οι αθλητές του Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου
Ο προπονητής και οι αθλητές του Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου

Στους αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, οι αθλητές του Συλλόγου Αμαρουσίου κατέκτησαν ασημένια μετάλλια και ειδικότερα στην τελική κατάταξη ο Παναγιώτης Ζωγράφος πήρε στα 69 κιλά τη δεύτερη θέση και ο Αποστόλης Μαρούσης πήρε επίσης τη δεύτερη θέση στα 81 κιλά. Ο τρίτος αθλητής του Συλλόγου Χρήστος Κυρίτσης αν και είχε τη δυνατότητα να διακριθεί, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη δεύτερη αγωνιστική μέρα λόγω τραυματισμού.

Οι Ρ. Χαλιώτη, Επ. Γαρδέλης και Π. Κόνιαρης παρακολούθησαν το πρωτάθλημα
Οι Ρ. Χαλιώτη, Επ. Γαρδέλης και Π. Κόνιαρης παρακολούθησαν το πρωτάθλημα

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη συνεχάρη τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, αλλά και το συναρπαστικό θέαμα που προσέφεραν στο κοινό, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους της πόλης». Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους νικητές των αγώνων, ενώ παρών ήταν και  ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Γαζής βράβευσε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την υποστήριξή του στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας, καθώς και για τη στήριξη στη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Το αναμνηστικό κύπελλο με παράσταση πυγμάχου, παρέλαβε εκ μέρους του κου Πατούλη η αντιδήμαρχος Πολιτισμού μαζί με αντίστοιχη δική της βράβευση.

Ο προπονητής του Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου Νίκος Ανδρεάδης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για τη στήριξη του Συλλόγου, αλλά και τους χορηγούς  των αγώνων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άρτια, όπως είπε, διεξαγωγή τους και τη συμμετοχή του κοινού που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των τελευταίων ετών».

Στο ολυμπιακό άθλημα της Πυγμαχίας συμμετείχαν περίπου 140 πυγμάχοι από 45 σωματεία πανελλαδικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet