“Παίρνει φωτιά” απόψε το Δαΐς στον τρίτο τελικό των play off για τους Παίδες του ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

“Παίρνει φωτιά” απόψε το Δαΐς στον τρίτο τελικό των play off για τους Παίδες του ΑΣΕΔ

Απόψε το βράδυ, στις 21:00, στο Δαΐς πραγματοποιείται ο τρίτος τελικός των play off για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑ μεταξύ του ΑΣΕ Δούκα και της Ακαδημίας Αθηνών.

Πρόκειται κυριολεκτικά για τον “τελικό των τελικών”, όπως αναφέρει ο Σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του, καθώς μετά από τέσσερις αγώνες σε κανονική διάρκεια και play off, ΑΣΕΔ και Ακαδημία Αθηνών μοιράζονται από δύο νίκες και 50% πιθανότητες να πανηγυρίσουν τον τίτλο της ΕΣΚΑ στο τέλος του πέμπτου φετινού τους “ραντεβού”.

Ο νικητής θα κάνει το 3-2  στις νίκες, θα αναδειχθεί πρωταθλητής ΕΣΚΑ 2015-2016 και παράλληλα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην τελική πανελλήνια φάση του πρωταθλήματος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο σημερινός τελικός αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων φίλων του αθλήματος στο Δαΐς, με τη διοίκηση του Συλλόγου να αποφασίζει το άνοιγμα των πτυσσόμενων εξεδρών, πίσω από την μπασκέτα που βρίσκεται προς την πλευρά του κυλικείου.

Τα τελευταία χρόνια, οι εξέδρες αυτές άνοιξαν στον τρίτο τελικό των play off του Παιδικού πρωταθλήματος (ΑΣΕΔ – Παναθηναϊκός 64-48) τον Μάιο 2013, καθώς και στον αγώνα ανδρών της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (ΑΣΕΔ – Ιωνικός Νικαίας 85-80) στην παράταση (κ.α. 73-73), τον Δεκέμβριο του 2013.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet