Εμπειρίες και επιτυχίες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων – Παμπαίδων
Αθλητισμός

Εμπειρίες και επιτυχίες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων – Παμπαίδων

Οι μικροί αθλητές Στίβου του ΑΣΕ Δούκα είχαν την ευκαιρία να αγωνισθούν και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων – Παμπαίδων Α΄, το οποίο διεξήχθη στο στάδιο του Σχηματαρίου την Κυριακή 17/04.

“Αν και μικρότεροι σε ηλικία, οι ΄μπλε΄ δεν υστέρησαν απέναντι σε μεγαλύτερους αθλητές, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Αντίθετα, απέδειξαν ότι με υπομονή και πολλή δουλειά θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο” σημειώνει ο Σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Από πλευράς αποτελεσμάτων, η Ίρις Παπαδογιαννάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1,51μ. (4 πόντους κάτω από το χρυσό), αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 28 αθλήτριες.

Στο ίδιο αγώνισμα, η Αλεξάνδρα Σέρβη κατετάγη 7η με ατομικό ρεκόρ (1,46μ.), ενώ η Δανάη Καλαϊτζή πέρασε το 1,33μ. και η Αλεξία Γερόλυμου το 1,28μ.

Μετά το αγώνισμα του ύψους, η Ίρις Παπαδογιαννάκη αγωνίστηκε και στα 80μ. εμπόδια (2η σειρά) χωρίς να έχει χρόνο προετοιμασίας. Παρ΄ όλα αυτά, πήρε την πρώτη θέση στη σειρά της και συνολικά την 5η με χρόνο 13,92″.

Στο μήκος των κοριτσιών η Μαρία Παπαντωνίου έκανε άλμα 4.36μ., καταλαμβάνοντας την 15η θέση μεταξύ 70 αθλητριών, ενώ στο μήκος αγοριών συμμετείχαν 45 αθλητές, με τους Ιάσονα Κίτσιο και Πέτρο Σαλπά να κατακτούν αντίστοιχα την 10η και 15η θέση, με άλματα στα 5,15μ. και 4,99μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet