“Μάζεψαν” εμπειρίες οι αθλητές του ΑΣΕ Δούκα στην κατηγορία Under 15
Αθλητισμός

“Μάζεψαν” εμπειρίες οι αθλητές του ΑΣΕ Δούκα στην κατηγορία Under 15

Το Σαββατοκύριακο (16-17/04) διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον Under 17 στην Πορταριά Πηλίου, όπου ο ΑΣΕ Δούκα συμμετείχε με συνολικά τέσσερις αθλητές: Στρατής ΝικηφόροςΚαλαϊτζόγλου Νικόλας, Κωνσταντακάτου Στεφανία και Σκεπαρνιά Μαριάννα.

“Οι συγκεκριμένοι αθλητές του Συλλόγου ανήκουν ηλικιακά στην κατηγορία Under 15, ωστόσο έκαναν μεγάλη προσπάθεια και φάνηκαν άκρως ανταγωνιστικοί στους περισσότερους αγώνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές”, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕ Δούκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικόλας Καλαϊτζόγλου έφτασε μέχρι την οκτάδα στο απλό αγοριών, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον πολύ καλό Κωνσταντίνο Κορδάλη, του ΕΑΤΕΚ, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αποκλείστηκαν από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Αντίθετα, ο τραυματισμός στη μέση της Σκεπαρνιά Μαριάννας στο απλό κοριτσιών  δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Επίσης, την Τετάρτη 20/4 διεξήχθησαν στα Πευκάκια Αττικής οι Σχολικοί αγώνες Γυμνασίων του υπουργείου Παιδείας. Από την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα συμμετείχαν οι Στρατής Νικηφόρος, Καλαϊτζόγλου Νικόλας, Ράμμος ΠέτροςΚωνσταντακάτου ΣτεφανίαΜόσχα Σοφία, Σκεπαρνιά Μαριάννα και Σκεπαρνιά Φαίη.

Οι αθλητές του ΑΣΕΔ, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα του σχολείου τους, σημείωσαν τις εξής διακρίσεις:

  • Νικηφόρος Στρατής  – Αργυρό Μετάλλιο στο απλό
  • Καλαϊτζόγλου Νικόλας – Χάλκινο Μετάλλιο στο απλό
  • Κωνσταντακάτου Στεφανία – Χρυσό Μετάλλιο στο απλό κοριτσιών
  • Σκεπαρνιά Μαριάννα – Αργυρό Μετάλλιο στο απλό κοριτσιών

Ντεμπούτο στους αγώνες έκαναν οι Πέτρος Ράμμος και Φαίη Σκεπαρνιά, οι οποίοι αποτελούν το «νέο αίμα» στην ομάδα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet