Η Νίκη Αμαρουσίου θα παίξει για τον κόσμο της στο προτελευταίο παιχνίδι της
Αθλητισμός

Η Νίκη Αμαρουσίου θα παίξει για τον κόσμο της στο προτελευταίο παιχνίδι της

Τον Πανελευσινιακό υποδέχεται σήμερα (Κυριακή 24/4, 17:00), στο κλειστό της Κοκκινιάς, η Νίκη Αμαρουσίου, στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Μετά την επερχόμενη αγωνιστική (23-24/4), θα ακολουθήσει διακοπή μίας εβδομάδας στο πρωτάθλημα, λόγω του Πάσχα.

Για την αναμέτρηση με την Ελευσίνα μίλησε στο nikiamarousiou.gr ο Δημήτρης Κουκουζέλης, άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χρυσόγελου, σημειώνοντας τα εξής:

“Τόσο η Νίκη Αμαρουσίου, όσο και ο Πανελευσινιακός δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο από το ματς. Εμείς γνωρίζουμε ήδη ότι από την επόμενη σεζόν επιστρέφουμε στην Γ΄ Εθνική, ενώ η ομάδα της Ελευσίνας, από την άλλη, θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Β΄ Εθνική, δίχως να κυνηγά πλέον κάτι περισσότερο ή να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Παρ΄ όλα αυτά, δεν πάει να πει ότι, από τη μεριά μας τουλάχιστον, δεν υπάρχει κίνητρο… Αφ΄ ενός διότι θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες από την παρθενική μας συμμετοχή στη Β΄ Εθνική και να παρουσιάζουμε πάντοτε ανταγωνιστικό πρόσωπο, κι αφ΄ ετέρου διότι μας έμειναν μόλις δύο αγώνες μέσα στο ΄σπίτι΄ μας και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με δύο εντός έδρας νίκες, για να τις χαρίσουμε στον κόσμο μας, αλλά και στους εαυτούς μας.

Φυσικά, όσο αδιαφόρος βαθμολογικά κι αν είναι ο Πανελευσινιακός, δεν παύει να είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο, με εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες. Διαθέτει, εξάλλου, δύο… πυρηνικά επιθετικά όπλα, τους Ματζιώρη και Μποχωρίδη, που μαζί με τους Κουπίδη – Λιανό αποτελούν τα δύο καλύτερα δίδυμα της κατηγορίας, και τους οποίους θα πρέπει να σταματήσουμε, προκειμένου να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet