Στο επίκεντρο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων το Μαρούσι
Αθλητισμός

Στο επίκεντρο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων το Μαρούσι

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing «Elite Open» που διεξήχθη παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στο κατάμεστο από φίλους του αθλήματος Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι,

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και υπό την αιγίδα της Επίσημης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΚ)

Πενήντα τρεις περίπου Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το «παρών» στο σημαντικό αυτό γεγονός του αθλήματος, με τις συμμετοχές στους αγώνες να ξεπερνούν τις 710. Το Πρωτάθλημα ήταν υψηλού επιπέδου, καθώς συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές, μεταξύ των οποίων και αθλητές από τους Συλλόγους του Δήμου Αμαρουσίου που διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους αθλητές που ήλθαν στο όμορφο Μαρούσι για να συμμετάσχουν στους αγώνες, υπογραμμίζοντας ότι η πόλη έχει μακρά ιστορία και παράδοση στον αθλητισμό. Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του υπεύθυνου της Διοργάνωσης των  Αγώνων Μίλτου Παναγάκου να καθιερωθεί η διεξαγωγή των αγώνων κάθε χρόνο στο Μαρούσι, εξέφρασε τη βούληση το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing  να γίνει θεσμός στην πόλη, σημειώνοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει κάθε αθλητική διοργάνωση, προωθώντας παράλληλα τους νέους στην άθληση και στον υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αθλητικών προγραμμάτων».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της Διοργάνωσης των Αγώνων ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη βοήθεια και την υποστήριξή του στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, καθώς και για την παραχώρηση του γηπέδου. Μάλιστα, ως ένδειξη αναγνώρισης, τιμήθηκε από τους διοργανωτές με επίχρυσο δάφνινο στεφάνι. Επίσης προσφέρθηκε τιμητική πλακέτα στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη για τη συμβολή της στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Το Πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Μιχάλης Τριανταφύλλου και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντώνης Μαυρομάτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet