World Challenge Day – Γιορτάζουμε στο Μαρούσι
Αθλητισμός

World Challenge Day – Γιορτάζουμε στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας World Challenge Day, διοργανώνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικές, αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες, προκειμένου να μας ευαισθητοποιήσουν και να μας παρακινήσουν να είμαστε σωματικά και πνευματικά δραστήριοι.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, από τις 17:00 έως τις 22:00, στο εμπορικό κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν:

Πρόσκληση World Challenge DayJust 4 dads

Σε ειδικό περιφραγμένο μικρό χώρο, μπαμπάδες με τα παιδιά τους ηλικίας 3-4 ετών, θα έχουν την ευκαιρία και τη χαρά να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα του ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο goal. Ειδικός εμψυχωτής θα παροτρύνει με κέφι τους μπαμπάδες κάτω από μουσικούς ήχους να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ξιφασκία

Γνωριμία με το άθλημα της ξιφασκίας και των τεχνικών χειρισμού του ξίφους. Συντονίζει ο προπονητής και παλαιός πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανίων Δημήτριος Χατζησαράντος.

Πρόγραμμα World Challenge DayΘεραπευτική Ιππασία

Περίπατος στους εμπορικούς δρόμους του Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά με εκπαιδευμένα πόνυ.

Άσκηση χορού

Άσκηση με χορό για ενήλικες και όχι μόνο.

Σκάκι

Το κυνήγι του roi mat! Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν με το μυαλό τους, με τη σκακιέρα και το χρονόμετρο για άσκηση του μυαλού. Από τις 17:30 έως τις 19:00 θα δοθεί αγώνας ΣΙΛΜΟΥΤΑΝΕ από τον διεθνή μετρ Ευστάθιο Γαζή, ο οποίος θα διαγωνιστεί ταυτόχρονα με 15 σκακίστες. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί τουρνουά 6 γύρων, στο τέλος του οποίου θα απονεμηθούν έπαθλα στους νικητές. Συντονίζουν πρωταθλητές του Σκάκι, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους από την προπονήτρια της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Δήμητρα Καρτέρη.

Τραμπολίνο

Παιδικές αναμνήσεις και χαρά! Το τραμπολίνο μας περιμένει να ασκηθούμε και να εκτονωθούμε.

Συμμετοχή σε Παγκράτιο

Άθλημα των αρχαίων Ελλήνων, ένας συνδυασμός πάλης, λακτισμάτων και πυγμαχίας. Η ονομασία του προέρχεται από τις λέξεις παν + κρατείν, δηλαδή νικητής γινόταν αυτός που «κατέχει» την κυρίαρχη δύναμη» ή αυτός που «κυριαρχεί απόλυτα». Εισήχθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 648 π.Χ. στην 33η Ολυμπιάδα. Ελάτε να το γνωρίσουμε.

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet