Αργυρό μετάλλιο για τη Μυρσίνη Βλάχου του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Αργυρό μετάλλιο για τη Μυρσίνη Βλάχου του ΑΣΕ Δούκα

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει η πρωταθλήτρια Στίβου του ΑΣΕ Δούκα, Μυρσίνη Βλάχου, η οποία ταξίδεψε από την Ιταλία όπου σπουδάζει για να έρθει στην Αθήνα και να αγωνιστεί με τα χρώματα του Συλλόγου της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθεί.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη πριν δύο εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, με το αγώνισμα του άλματος εις ύψος να πραγματοποιείται τη δεύτερη ημέρα των αγώνων (Σάββατο 7/5) και τη Μυρσίνη να πανηγυρίζει την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου με άλμα στο 1,70μ.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, η αθλήτρια του Πλάτωνα Βούλγαρη έλαβε μέρος και στο αγώνισμα του τριπλούν, με στόχο να προσφέρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στον ΑΣΕΔ.

«Και όλα αυτά, σε μια περίοδο κατά την οποία η Μυρσίνη Βλάχου κάνει το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου και βρίσκεται εκτός κανονικών προπονήσεων και ρυθμού αγώνων τους τελευταίους μήνες (απλώς συντηρείται). Το… χαμένο έδαφος θα προσπαθήσει να το καλύψει στο προσεχές διάστημα του καλοκαιριού, αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, στην οποία προστίθεται και το εξής σχόλιο για την αθλήτρια:

«Τα στοιχεία της υπομονής, επιμονής, αγάπης και συνέπειας που χαρακτηρίζουν την ίδια ως άνθρωπο, αλλά και ως αθλήτρια, είναι αναμφισβήτητα, την καθιστούν πρότυπο και μας κάνουν περήφανους».

Στους προαναφερόμενους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι παίδες Βασίλης Λιόλιος (άλμα εις μήκος) και Ακριβάκης Δημοσθένης (200μ.), με τον πρώτο να καταλαμβάνει την έβδομη θέση με άλμα στα 6,38μ. και τον δεύτερο τη δέκατη θέση με χρόνο 23,85”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί αθλητές του ΑΣΕΔ δεν κατάφεραν να αγωνιστούν και να προσφέρουν βαθμούς στην ομάδα, είτε λόγω κάποιου τραυματισμού (Δημακουλέας, Μαούνη), είτε λόγω της συμμετοχής τους στους τελικούς του σχολικού πρωταθλήματος οι οποίοι διεξήχθησαν την ίδια ημέρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet