150 αθλητές από 6 Δήμους στους διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης
Αθλητισμός

150 αθλητές από 6 Δήμους στους διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης

Τους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή 150 παιδιών, παρακολούθησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Εκατό πενήντα (150) αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν στους φετινούς Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μία ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς.

Τα παιδιά από τους Δήμους Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Παλλήνης, Κηφισιάς και Χαλανδρίου αγωνίστηκαν σε τρία αγωνιστικά στυλ κολύμβησης: Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόσθιο, καθώς και στα 4χ50 μέτρα Ελεύθερο. Η χρονομέτρηση των αγώνων πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ).

Τους αγώνες παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μετά το πέρας των αγώνων απένειμε μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, συγχαίροντάς τα για την προσπάθεια τους.

Οι αθλητές από τον Δήμο Χαλανδρίου κέρδισαν 8 χρυσά, 6 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια, από τον Δήμο Αμαρουσίου 6 χρυσά, 5 αργυρά, 4 χάλκινα, από τον Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης 2 χρυσά, 3 αργυρά, 5 χάλκινα, από τον Δήμο Ηρακλείου 1 χρυσό, 1 αργυρό, από τον Δήμο Κηφισιάς 1 αργυρό και από τον Δήμο Παλλήνης 1 αργυρό.

Την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών στον Δήμο Αμαρουσίου είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Βιβή Τούντα, Μαρία Παράσχου και Μαρία Καλμπένη, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων είχε το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου.

Την αγνωστική προσπάθεια των παιδιών παρακολούθησαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας, ο συντονιστής του Έργου της Διοίκησης,  Δημήτρης Καρλαύτης και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Επίσης,  εκ μέρους του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης παραβρέθηκε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη και ο αντιπρόεδρος, Γεώργιος Καρύμπας, ενώ εκ μέρους του Δήμου Χαλανδρίου παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κιούσης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον εθελοντή γιατρό Βασίλη Σωτηρόπουλο για την παρουσία του στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων για την ασφάλεια των κολυμβητών και κολυμβητριών και τον οδηγό του δημοτικού ασθενοφόρου Χρήστο Καραβάνα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet