Ρεκόρ Συλλόγου από τον Βασίλη Λιόλιο του ΑΣΕ Δούκα στο τριπλούν Παίδων
Αθλητισμός

Ρεκόρ Συλλόγου από τον Βασίλη Λιόλιο του ΑΣΕ Δούκα στο τριπλούν Παίδων

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρωταθλητής Στίβου του ΑΣΕ Δούκα, Βασίλης Λιόλιος, στο meeting αλμάτων «Robert Emmiyan», το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 14/5 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Αγ. Κοσμά.

Εκεί, ο αθλητής του Συλλόγου συμμετείχε στο αγώνισμα του τριπλούν, όπου με άλμα στα 13,80μ., πραγματοποίησε νέο προσωπικό ρεκόρ και ρεκορ Συλλόγου στην κατηγορία των Παίδων.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης πέτυχε αυτή την επίδοση με την έκτη του προσπάθεια, έχοντας μεγάλα άλματα και στα υπόλοιπα πέντε και μάλιστα σε έναν αγώνα που συμμετείχαν μόλις έξι αθλητές, με αποτέλεσμα αυτός να ολοκληρωθεί μέσα σε 15 λεπτά, χωρίς να υπάρχει ικανός χρόνος ξεκούρασης μεταξύ των προσπαθειών των αθλητών. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες του αθλητή μας, αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν» αναφέρει ο Σύλλογος στην ιστοσελίδα του.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο τουρνουά αλμάτων είναι αφιερωμένο στον Robert Emmiyan, τον αθλητή που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος από το 1987, με επίδοση 8,86μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet